21.05.2019, 19:00

«Батьківщина» братиме участь у виборах в ОТГ 30 червня

«Батьківщина» братиме участь у виборах, які відбудуться 30 червня 2019 року у 66 ОТГ. Відповідне рішення ухвалено у вівторок, 21 травня, на засіданні Політради партії, повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько.

«Батьківщина», яка є лідером перегонів в ОТГ уже 7 хвиль  поспіль, і має найбільшу підтримку людей на місцевому рівні, впевнена, що наші кандидати на цих округах будуть гідними, матимуть довіру людей і здобудуть перемогу», – зауважив політик.
За його словами, «Батьківщина» дуже серйозно ставиться до місцевих виборів, адже саме на них обираються депутати, найближчі до громади, від яких значною мірою залежать добробут людей та успіх громад після децентралізації.

Іван Крулько нагадав, що за останні два роки відбулось сім хвиль виборів в ОТГ і щоразу «Батьківщина» була лідером перегонів попри адмінресурс, підкупи та нові технології  влади, зокрема й з позбавленням громадянства. Наприклад, на останніх виборах в ОТГ – у грудні 2018 року – результат «Батьківщини» був  35,7% проти 22,7%  –  у найближчого конкурента – партії влади.

Як відомо, ЦВК своєю постановою призначила на неділю, 30 червня 2019 року, перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 66 ОТГ (7 міських, 14 селищних, 45 сільських ОТГ), а також додаткові вибори депутатів 30 сільських, селищних рад (14 сільських, 16 селищних рад), що приєднуються до ОТГ.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: