19.05.2021, 18:00

Авіакомпанія SkyUp скасувала рейс зі Львова на Кіпр

Вочевидь, пасажирів на польоти двох перевізників у Ларнаку зі Львова не назбирується.

Тепер на острів літатиме лише WizzAir, а SkyUp зняв цей рейс зі своєї системи продажу, інформує "Еспресо.Захід".

Авіакомпанія SkyUp мала намір почати виконання польотів у Ларнаку з 30 травня, натомість WizzAir вже виконує рейси у цьому напрямку.

І хоч Кіпр дуже лояльно ставиться до туристів з України, проте, вочевидь, український лоукостер прорахував, що зі Львова не буде охочих на такі подорожу аж для двох перевізників, ще й тричі на тиждень. Відтак, рейс скасовано, проте пасажирам авіакомпанія обіцяє повернути кошти у особистий кабінет на сайті перевізника, або на платіжну карту:

"Пасажирам скасованих рейсів, як придбали квиток на сайті,  було автоматично зараховано кошти на баланс в особистому кабінеті на сайті skyup.aero у сумі, що дорівнює повній вартості квитка, за якою його було придбано. Кошти зберігатимуться на балансі без обмежень у часі і можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не лише власника акаунта.  Ці кошти можна використати на купівлю будь-яких квитків або додаткових послуг авіакомпанії. Також в особистому кабінеті ми передбачили можливість вивести гроші з балансу на картку. Пасажирам, які придбали квиток через агента з продажу авіаційних перевезень, необхідно звернутися за місцем його придбання для уточнення варіантів. Пасажири, які мають додаткові питання, завжди можуть звернутися на телефон гарячої лінії для консультації, або відправити запит на letstalk@skyup.aero".

Нагадаємо, нещодавно Державіаслужба на прохання перевізника анулювала ліцензії на рейси у Братиславу, Амстердам, Мюнхен, Штутгард та Прагу. З усіх напрямків, які було скасовано зі Львова, лише один був у системі продажу SkyUp. Йдеться про Братиславу. Її авіакомпанія мала намір запускати з в середині червня. Поте країни ЄС та особливо Шенгенської, зони заявили про те, що не мають поки наміру відкривати кордони для в'їзду громадян з інших країн, що робить безперспективним запуск цих рейсів.

Також перевізник скасував рейси у Запоріжжя, залишивши з програми внутрішніх перевезень цього літнього сезону лише Одесу.

Відзначимо, що наразі авіакомпанія SkyUp виконує зі Львова регулярні рейси у Стамбул, Батумі та Тбілісі. Також чартери у Анталію, Шарм ель Шейх та Хургаду.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: