03.07.2019, 12:38

Аеропорт «Львів» пропонує більше рейсів до Неаполя

У зв'язку з великим попитом у літньому сезоні на перевезення до Південної Італії, з 18 липня авіакомпанія Ernest Airlines збільшує кількість рейсів з ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» до Неаполя з 3 до 4 в тиждень повідомили у аеропорту «Львів».

Рейси виконуватимуться у понеділок, середу, четвер, п'ятницю. Польоти з такою частотністю будуть тривати до 12 вересня.

Нагадаємо, партнерство ERNEST AIRLINES з МА «Львів» ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня 2018 року ERNEST розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

У літньому сезоні 2019 року авіакомпанія здійснює польоти у тих же напрямках за винятком Мілану (Мальпенса), який тестувався разом з Мілан (Бергамо), але не витримав конкуренції.

Довідка.

Ernest Airlines є першою італійською лоукост авіакомпанією. Розпочала виконувати рейси у 2017 році. Офіс перевізника розташований у Мілані. На літній сезон 2019 р. авіакомпанія планує здійснювати 23 міжнародні рейси з 9 італійських аеропортів.

Слід відзначити, що впродовж 2018 року ERNEST AIRLINES здійснив перевезення більше, ніж 100 000 пасажирів між Львовом та містами Італії та став однією з авіакомпаній, що найбільш активно розвивала співпрацю з львівським летовищем.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: