18.06.2021, 09:31

38 320 доз вакцини «CoronaVac» прибуло на Львівщину

На Львівщину прибула чергова партія вакцини «Coronavac», в кількості 38 320 доз. Про це повідомив департамент охорони здоров’я Львівської ОДА.

Як зазначив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут, цією вакциною продовжать максимально щеплювати осіб в новостворених ценрах вакцинації. В пріоритеті залишаються особи зі списку очікування додатку «Дія», але усі, хто бажає провакцинуватися, можуть зробити це в порядку живої черги. Також розглядається розширення локацій центрів вакцинації вже з наступного тижня.

Нагадаємо, в зв’язку з державними святами, графік роботи центрів вакцинації населення на ці вихідні змінюється. Відтак, у Львівській області буде функціонувати 6 центрів: у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді та Новояворівську.

Нагадуємо, що 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила вакцину «CoronaVac» виробництва «Sinovac Biotech» для екстреного застосування. Вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості. 

 «CoronaVac» - це інактивована вакцина, яка містить у своєму складі неактивний, “вбитий” вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. Вакцина «CoronaVac» випускається в однодозних флаконах. Температура зберігання вакцини +2 - +8, препарат не вимагає особливих умов холодового ланцюга.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: