• Головна
  • Новини
  • 21 вересня у Чернівцях відкриють школи, дитячі садки та інші навчальні заклади

19.09.2020, 11:45

21 вересня у Чернівцях відкриють школи, дитячі садки та інші навчальні заклади

Вже з понеділка, 21 вересня, у Чернівцях відкриють школи, дитячі садки й інші навчальні заклади. Це відбудеться внаслідок переходу міста з червоної до помаранчевої карантинної зони.

Про це повідомив 24 канал.

Зокрема, про те, що з 21 вересня наймолодші мешканці Чернівців підуть у навчальні заклади, розповів секретар міської ради Василь Продан.

"З понеділка наші діти підуть до шкіл і садочків. Дав доручення управлінню освіти організувати всі необхідні заходи для повноцінного початку навчального процесу", – розповів секретар Чернівецької міськради.

Він підкреслив, що особливої уваги слід приділити харчуванню дітей і дотриманню всіх протиепідемічних норм. Повернення до навчання він назвав "спільною перемогою всього місцевого самоврядування й усієї громади".

Водночас у Чернівецькій міській раді розповіли, що вже створили робочу групу, яка й займеться перевіркою закладів освіти. Її мають завершити до 24 вересня.

Нагадаємо, у березні 2020 року діти з Чернівців, як і на решті території країни, пішли на карантин і перейшли на дистанційне навчання. Воно тривало аж до завершення навчального року 2019 – 2020.

З 1 вересня чернівецькі школярі повернулися до звичного навчання, а наймолодші діти пішли в садочки. Та це тривало недовго, адже Чернівці потрапили до червоної карантинної зони, а дітей знову відправили додому.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: