07.09.2018, 09:23

«Самопоміч» причетна до земельних афер у Києві

Виконавчий комітет політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» ухвалив рішення про виключення 4 депутатів Київської міської ради з членів партії за завдання значної шкоди репутації політичної сили.

Йдеться про Сергія Гусовського, Олексія Руденка, Сергія Харчука та Вадима Васильчука. Про це повідомив офіційний сайт "Самопомочі".

Ці депутати підтримали рішення Київської міської ради щодо виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, які попередньо були незаконно ним же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок становить більше як 1,4 га.

Незважаючи на численні зауваження з боку громади та політради партії, Роман Марченко використовував свій депутатський мандат для реалізації ймовірно корупційних схем із земельними ділянками у Києві.

У свою чергу частина депутатів фракції на чолі з Сергієм Гусовським тривалий час не вживали жодних дій та заходів для запобігання таким голосуванням та недопущення шкоди для репутації партії.

Виконавчий комітет Партії прийняв рішення про ініціювання процедури відкликання за народною ініціативою депутата Романа Марченка.

У керівництві «Самопомочі» наголошують, що усі виявлені документи щодо ймовірних корупційних схем депутата Марченка передадуть до НАЗК, НАБУ та інших органів правопорядку.

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: