• Головна
  • Новини
  • Самопоміч обере Сироїд головою партії замість Садового

19.10.2019, 14:14

Самопоміч обере Сироїд головою партії замість Садового

Сьогодні на з`їзді єдиною кандидатурою від Проводу буде Оксана Сироїд.

Про це повідомила Справжній Варті керівниця обласного партосередку Львівщини Параска Дворянин.

"Ми не приховуємо, що Садовий складає повноваження. Ми готові були до того, це європейська заява лідера про намір скласти повноваження, аби дати дорогу молодим. Ми не популістична партія, принаймні намагаємося не бути такою – виборцям судити. Два тижні тому зібрався провід, ми обирали кандидатур, але з чотирьох людей на фінальній стадії  обрана була Сироїд. Проте остаточний вибір -  за партійцями.

Наш вибір керувався тим, що лідер партії має бути самодостатнім та принциповим. Вона відвернула військовий переворот, вона критикувала Формулу Штайнмаєра ще у 2015, коли усі боялися; Оксана їздила у США та Європу та доводила, що Україна має свою формулу, і це не Мінськ. Вона хороший конституціоналіст, та й живе у Києві", - сказала в інтерв`ю  голова Львівського обласного осердеку "Самопомочі" П. Дворянин.

З’їзд політичної партії "Об’єднання "Самопоміч" проходить у суботу у Києві. У його програмі – обрання лідера партії та затвердження стратегічних напрямків діяльності на 2020 рік, зокрема питання участі політсили у місцевих виборах.

Нагадаємо, у 2013 році у Києві відбувся установчий з’їзд політичної партії Об’єднання “Самопоміч”, де її лідером був обраний міський голова Львова Андрій Садовий. У травні 2019 року його переобрали лідером “Самопомочі” ще на три роки. Однак після програшу партії на позачергових парламентських виборах у липні Садовий заявив, що вирішив піти з посади очільника партії.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: