03.04.2020, 21:32

У Чернівцях попрощались із загиблим воїном АТО

У Чернівцях на Центральній площі попрощалися із загиблим у зоні ООС 23-річним лейтенантом Збройних сил України Олександром Маланчуком.

Він був командиром взводу гірсько-штурмової бригади, загинув 31 березня на Донеччині від вогнепального поранення, пише пресслужба Чернівецької ОДА.

Товариський, душа компанії, завжди справедливий, – саме так відгукуються про Олександра всі, хто його знав. Хлопець займався спортом, був вихованцем футбольної школи «Буковина» та брав участь в обласних чемпіонатах.

Торік Олександр закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Як зазначає начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук, хлопець був дисциплінованим, старанним у навчанні та неодноразово успішно представляв навчальний заклад на спортивних змаганнях.

Незважаючи на молодий вік, Олександр зумів стати гарним командиром, лідером та взірцем для своїх підлеглих. Військові, які прийшли попрощатись з побратимом, згадують його завжди життєрадісним та усміхненим.

Його батько, полковник запасу Василь Маланчук, довгий час служив в Чернівецькому обласному військовому комісаріаті. Кілька місяців тому звільнився на пенсію з посади заступника військового комісара. Мати, Лариса Маланчук, працювала в комісаріаті на цивільній посаді.

Висловлюємо глибокі співчуття батькам та сестрі, а також всім рідним і близьким загиблого захисника.

Вічна пам’ять Герою!

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: