• Головна
  • Новини
  • Юрій Тимошенко - технічний кандидат блюзнірської влади, - Качмарик

08.02.2019, 17:10

Юрій Тимошенко - технічний кандидат блюзнірської влади, - Качмарик

Юрій Тимошенко - це технічний кандидат, який по- блюзнірськи висунутий нинішньою владою з метою, щоб виборець помилився.

Про це у п’ятницю, 8 лютого, під час засідання прес-клубу на тему  “Як рекордна кількість кандидатів у Президенти України вплине на результат виборів?" заявив депутат Львівської обласної ради від партії ВО “Батьківщина” Ярослав Качмарик.

«Мета участі у президентських виборах небагатьох кандидатів – стати президентом чи провести свою фракцію у парламент.

Однак частина кандидатів мають набагато скромнішу функцію і , на жаль, серед них є технічні кандидати, тому очевидно, що Тимошенко Юрій Володимирович, це по-блюзнірськи технічний кандидат, який висунутий нинішньою владою з метою, щоб виборець помилився.   Проте такий вчинок грає не на користь того, хто його висунув. Оскільки люди будуть дуже  уважно шукати в бюлетенях саме Юлію Тимошенко», - розповів Ярослав Качмарик.

«Батьківщинець» висловив впевненість, що число кандидатів у президенти буде набагато більшим за попередні вибори 2014 року, на які подався всього 21 кандидат. 

«Велика  кількість провокує значні похибки. Зокрема, розпорошення голосів для тих депутатів, які несуть за собою ідею. А таких залишилося небагато в переліку кандидатів» , - підкреслив Ярослав Качмарик.

Окрім, того Ярослав Качмарик зауважив, що шанс пройти до другого туру мають лише два кандидати: «Якщо брати абсолютну оцінку проходження в другий тур, то для більшості він недосяжний. Якщо він буде, то в нього потрапить чинний президент Петро Порошенко та майбутній президент Юлія Тимошенко».

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: