• Головна
  • Новини
  • У центрі Львова стався вибух у каналізаційному колодязі

12.02.2019, 23:46

У центрі Львова стався вибух у каналізаційному колодязі

У Львові, близько 20:20 12 лютого, на перехресті вулиць Івана Франка та Зеленої стався вибух у каналізаційному колодязі.

Унаслідок вибуху на тротуарі вирвало каналізаційний люк, а вибухова хвиля розбила вітрину аптеки поруч, повідомляє Zaxid.net.

«Вирвало люк. Також довкола люка вирвало бруківку. Наразі причина невідома», - повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС Львівщини.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, за попередньою інформацією, міг статися витік газу.

«На вул. Івана Франка, стався вибух у каналізаційному колодязі. Ймовірно, це газ. Проте, можливо, сталося пошкодження високовольтного кабелю. На місці працюють аварійні служби, а також вибухотехніки. Тимчасово рух перекрито», - повідомили виданню у прес-службі ЛМР.

«Вирвало каналізаційний люк. Розбилася вітрина. Внаслідок події ніхто не постраждав», – повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Згодом «Гаряча лінія міста Львова» повідомила, що причиною вибуху стало пошкодження високовольтного кабелю підземної прокладки. Також у повідомленні йдеться, що унаслідок пошкодження кабелю ніхто не постраждав. Витоку газу на місці події не виявлено. За попередньою інформацією, пошкоджений кабель, ймовірно, належить «Укртелекому».

На місці працюють аварійні служби, які встановлюють причину вибуху. Також присутні працівники поліції та вибухотехніки. Тимчасово перекрили рух транспорту. Через півтори години після вибуху рух транспорту по вулиці Івана Франка відновили
 
Фото - Варта-1
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: