14.02.2019, 13:55

СБУ затримало чиновника: мав на хабарах 50 000 $ в місяць

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на систематичному отриманні хабарів головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від перевізників за надання дозвільних документів на міжнародні вантажні перевезення. Вартість його «послуг» становила сто доларів США з кожного транспортного засобу. У середньому зловмисник таким чином «надавав» понад п`ятсот дозволів щомісяця, повідомили в прес-службі відомства.

Крім того за окрему плату посадовець обіцяв клієнтам пришвидшити процес отримання відповідних документів, а у разі відмови від сплати «данини» ? створював штучні перешкоди при їх оформленні.

Правоохоронці затримали чоловіка згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на робочу місці під час отримання чергового хабаря від місцевого мешканця.

У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: