15.02.2019, 14:59

На Тернопільщині одружилася рекордна кількість пар

Поєднати свої серця у найромантичніший день в році вирішили чимало закоханих.

Деякі молодята скористалися послугою «Шлюб за добу», проте, більшість наречених вибрали для реєстрації шлюбу класичну церемонію, повідомило «Ternopil.eu».

Правом на швидкий шлюб 14 лютого скористалися 8 пар – найбільша кількість реєстрації одружень за весь час дії послуги в Тернополі. Програма «Шлюб за добу» діє також у Бережанах, Борщеві, Гусятині та Теребовлі.

Загалом на День закоханих узаконили свої стосунки 48 пар, з них 20 провели церемонію реєстрації шлюбу в Тернополі. Багато молодят місцем одруження обрали набережну Тернопільського ставу.

Молодих тернополян Вікторію та Ростислава, які поєднали свої серця на «Острівці закоханих», особисто привітав керівник територіального управління юстиції Едуард Кольцов. Чиновник  також зауважив, що Міністерство юстиції запустило програму «Кохання  поза часом». В межах акції в чотирьох районних центрах та  у Тернополі наречені могли одружитися з 8 години ранку до півночі.

Відтак, Міністерство юстиції створює усі  необхідні умови для закоханих, які можуть зареєструвати шлюб без черг та бюрократії.

Загалом торік в Україні послугою «Кохання  поза часом» скористалися більше 2 тисяч пар.

Також одним із нововведень, запроваджених міністерством, є церемонія одруження «Ювілейне весілля». Сімейна пара, яка уже прожила в шлюбі декілька років чи півстоліття зможе скористатися церемонією повторного одруження. В 2018 році більше 500 пар урочисто повторили свої обітниці. Вартує нова послуга 176 гривень.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: