22.03.2019, 15:30

За розчленування тіла потрапив за ґрати на 11 років

На Хмельниччині до 11 років позбавлення волі засудили 40- річного чоловіка, який убив свого знайомого і розчленував тіло, передає прес-служба поліції Хмельницької області.

Як відомо, вбивство сталося в селі Іванківці Старосинявського району у грудні 2015 року. Під час спільного розпиття напоїв на ґрунті ревнощів між чоловіками виникла суперечка, в ході якої зловмисник наніс потерпілому численні удари кочергою, а потім перерізав горло господарським ножем.

Намагаючись приховати сліди злочину, засуджений розчленував тіло, після чого голову викинув у місцевий ставок, а тіло закопав неподалік.

Влітку 2016 року ставок обмілів і сумка з чоловічим черепом сплила на поверхню. Селяни повідомили про це до місцевого відділку поліції. Одразу було відкрито кримінальне провадження. Невдовзі знайшли тіло потерпілого, закопане неподалік від ставу, а згодом встановили і чоловіка, який скоїв убивство.

Днями Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 40-річного чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: