• Головна
  • Новини
  • У Порошенка не відмовились від ганебної технології "двійника"

20.03.2019, 17:40

У Порошенка не відмовились від ганебної технології "двійника"

Щодо двох Ю.В.Тимошенко в бюлетені Верховний Суд виніс рішення, - про це днями повідомила прес-служба суду в Facebook.

Отже, позивачем у справі виступив уповноважений представник кандидата Юлії Тимошенко Сергій Власенко - просив суд встановити у виборчому бюлетені порядкові номери кандидатів у президенти, - про це пише analitika.media.

Свої вимоги він обґрунтував тим, що в бюлетені будуть два кандидати з однаковими прізвищами, ініціалами, посадами і місцем роботи, а також два кандидати з однаковими прізвищами.

Йдеться про народних депутатів Верховної Ради Юлію Володимирівну Тимошенко і Юрія Володимировича Тимошенка, а також Олександра шевченка та Ігоря Шевченка.

Представник відповідача заперечив проти задоволення позову, зазначивши, що під час наради і засідання ЦВК за участю представників кандидатів у президенти обговорювалося питання про нумерацію в бюлетені, але більшість членів комісії такі пропозиції не підтримала.

"Отже, ЦВК прийняла всі необхідні і визначені законом заходи при затвердженні форми виборчого бюлетеня і використовувала надані повноваження в межах та у спосіб, визначених законом", - йдеться в повідомленні суду.

Тому Верховний Суд залишив позов без задоволення.

"Доводи апелянта про те, що відсутність нумерації граф бюлетеня не дозволить виборцям зробити вільний і усвідомлений вибір, призведе до помилкового розуміння виборцями зробленого ними вибору, порушить принцип рівності, спотворить результати волевиявлення, суд вважає надуманими, оскільки вони є лише припущеннями позивача, але не підтверджені жодними належними та допустимими доказами з посиланням на конкретні норми законодавства ", - йдеться в повідомленні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: