09.01.2019, 15:27

Залізничну станцію Сянки відремонтували на 22,3 млн грн

Сьогодні, 9 січня, відкрили оновлену будівлю вокзалу та службово-технічних споруд станції Сянки Турківського району Львівської області. На реконструкцію станційного комплексу, яка розпочалася у 2016 році, витратили 22,3 млн грн.

У відкритті взяв участь заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів, - повідомила прес-служба ОДА.

Замінили мережу електропостачання та електроосвітлення, оновили обладнання на трансформаторній підстанції, влаштували мережу зв’язку.

Крім того, повністю замінили обладнання та труби пункту водопостачання станції Сянки, що забезпечує водою підрозділи залізниці, прикордонної служби і населення села.

У будівлі вокзалу підсилили конструкцію стін, влаштували нове залізобетонне перекриття, змонтували новий шатровий дах. Поряд із тим, виконали перепланування, роботи з утеплення перекриття та зовнішніх стін фасаду, встановили електричне автономне опалення.

У будівлі вокзалу облаштували зал очікування з окремо обладнаними туалетними кімнатами. Для службових потреб тут також влаштували робочі кабінети працівників та санвузли.

На станції відремонтували посадкові платформи, упорядкували прилеглу територію. На пероні вклали плитку, довкола території вокзалу встановили металеву огорожу.

Додамо, що станція Сянки важливий транспортний вузол, що обслуговує пасажирів, які прибувають у Західний реабілітаційно-спортивний центр національного комітету спорту інвалідів України у Львівській області. Отож,  під час реконструкції станції реалізували комплекс заходів (передбачені відповідними вимогами ДБН) щодо забезпечення доступності будинків і споруд для маломобільних груп населення.

А саме, для станції Сянки придбали мобільну підйомну платформу, що забезпечує комфортну посадку та висадку з поїзда пасажирів, які пересуваються на інвалідних візках.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: