• Головна
  • Новини
  • Як "директор" з написом "За Юлію Тимошенко" зіпсував захід Синютці

28.02.2019, 18:03

Як "директор" з написом "За Юлію Тимошенко" зіпсував захід Синютці

Сьогодні, 28 лютого, у "Львівській політехніці" відбулась велика нарада вчителів. Педагогів звезли з цілої області. Шкільними автобусами, які вкотре влада використала не за призначенням.

Йшлося про проблеми нової школи. Без агітації за Петра Порошенка обійшлося, схоже, тільки тому, що в першому ряді сидів "директор" у светрі з написом "За Юлію Тимошенко".

"Директором" виявився блогер Андрій Вихопень, який і повідомив про цю мало афішовану подію на ФБ.

Андрій Вихопень: "Ліміт на паливо для "шкільного автобуса" на рік становить залежно від місцевості - близько 600 літрів.

Водій одного зі "школяриків" сказав мені, що використає сьогодні 50 літрів. Відповідно, на 50 літрів місцева дітвора буде добиратися до школи самотужки.

Сьогодні привезли всіх директорів шкіл Львівщини саме винятково на цих "школяриках" лише для того, аби заслухати звіт профільного департаменту".

У коментарі редакції Андрій Вихопень повідомив, що у фіналі наради виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка. До агітації не вдавався, але присутність людини, що відкрито підтримує Юлію Тимошенко його, вочевидь, дратувала. "Після всього до мене підходили директори шкіл і хлопали по плечі, мовляв, ну ви смілий чоловік! Яка школа?", - розповів Андрій Вихопень.

Також на подію відгукнувся громадський активість Богдан Рабешко:

"Знову нецільове використання шкільних автобусів. Хто покриє збитки, нанесені державному бюджету? Хто понесе відповідальність? Хто віддав наказ на підвезення транспортом, який згідно законодавства передбачений для перевезення школярів?

Нагадую, шкільний автобус згідно ЗУ «Про автомобільний транспорт» є спеціальним транспортним засобом для регулярних перевезень, що здійснюються за встановленим маршрутом з посадкою і висадкою дітей і педагогів на передбачених маршрутом зупинках до місць навчання і додому!

Використання шкільних автобусів для потреб, не передбачених Положеннями про порядок використання шкільних автобусів, та під час навчально-виховного процесу забороняється!".

   

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: