Олег Пономар

політичний оглядач


31.08.2018, 12:42

Внутрішня логіка Рашагейт

Чому так кумедно виглядають так звані "експерти", які намагаються коментувати Рашаґейт на телеканалах?

Чому так кумедно виглядають так звані "експерти", які намагаються коментувати Рашаґейт на телеканалах?

Бо вони не знають і не розуміють внутрішню логіку та кінцеву мету Рашаґейт.

Головною кінцевою метою Мюллера є Трамп, тобто — посадити його до кінця життя за ґрати. Саме це, а також знищити весь московський Спрут у США, є метою Рашаґейт, і всю внутрішню логіку процесу збудовано навколо цього.

Коли Мюллер у молоді роки займався сім'єю Ґамбіно, то головною метою було посадити до в'язниці голову сім'ї — Джона Ґотті. І Мюллер зробив це (до речі, Трамп теж фігурував у тій справі).

Всі угоди зі слідством спрямовано на досягнення головної мети, і якщо на угоду йде дрібна риба (аби відсидіти менше), то лише для того, аби здати більшу рибу та змусити більшу рибу піти на угоду, і так аж поки ті найбільші риби не здадуть головного шефа. Так працює вся ця піраміда, і так діє Мюллер в Рашаґейт.

Мюллер вже має три риби, які пішли на угоду проти Трампа (бо лише Трамп є вищим від них). Це Флінн, колишній радник з нацбезпеки, це Вайсселберґ, фінансовий директор Трампа, і це Коен, особистий адвокат Трампа. До речі, найкращі умови від Мюллера отримає той, хто піде на угоду раніше, у нашому випадку це Флінн. Найгірші умови отримає Манафорт, якщо він все ж піде на угоду, бо Мюллеру він вже не є аж так потрібним.

Найближчими у черзі отримати звинувачення від Мюллера є Стоун (який до та під час виборів відповідав за зв'язок з московськими гакерами та Вікілікс), а також зять Трампа та син Трампа.

Я є абсолютно впевненим, що Трамп сидітиме багато років у в'язниці (якщо не буде форс-мажору). За всі злочини його чекає набагато більше, ніж кілька пожиттєвих термінів.

Проаналізуймо варіанти.

а) Трамп пробуде на посаді до завершення каденції. Наступного дня його арештують і почнеться суд.

б) Імпічмент. Те саме.

в) Добровільна відставка. Можливо він виторгує для себе лише кілька років в'язниці, та враховуючи його вік — це теж кара.

г) Відставка і помилування Пенсом. Це не рятує, бо президентське помилування стосується лише федеральних справ, а проти Трампа кілька розслідувань веде прокуратура штату Нью-Йорк.

Фото з відкритих джерел

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: