16.08.2018, 15:59

Українську моду вперше покажуть в Австрії

Відомі українські дизайнери Олена Буреніна та Оксана Муха вперше представлять Україну на ювілейному десятому Віденському тижні моди – MQ Vienna Fashion Week.

Про це інформує прес-служба Посольства україни в Австрії.

"Вперше в історії в цьому престижному заході візьме участь Україна. Тож вже 11 вересня о 18:00 чекаємо на вас в Museumsquartier на показі наших модельєрів Elena Burenina та Oksana Mukha", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що саме українська модельєр Олена Буреніна відкриватимe Віденський тиждень моди. 

Показ, який проходитиме у Відні з 10 по 16 вересня, відбудеться за організаційної та фінансової підтримки Посольства України.

Простором для проведення події традиційно слугує MuseumsQuartier (MQ) - один з найбільших у світі мистецьких комплексів. У головному павільйоні MQ Forecourt під девізом “See and be seen” ("Дивіться та будьте побаченими") 65 дизайнерів представлять свої колекції перед вибагливою віденською публікою. З 12 вересня речі з подіуму можна буде придбати в Quartier21.

MQ Vienna Fashion Week – це ініціатива креативної команди Headz, заснована на освідомленні світових тенденцій моди та її місця в розвитку сучасної культури. Фокусуючись на гібридних формах мистецтва дизайнерів та художників моди, Headz створили ідеальну платформу для презентації австрійського і міжнародного дизайну, fashion-показів та виставок, які доповнюють експозиції Музейного кварталу.

Фото: Укрінформ

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: