25.06.2018, 19:16

Українці продемонстрували свої вподобання

Недавнє опитування свідчить, що теперішній президент України Петро Порошенко не потрапляє у другий тур президентських виборів.

Якби вибори президента України відбувалися в середині червня 2018 року, то чинний президент Петро Порошенко не пройшов би у другий тур перегонів

Про це йдеться у дослідженні Київського міжнародного інституту соціології, пише "Еспресо".

Результати дослідження показують, що 83,7% українців не задоволені напрямком, у якому рухається країна. Задоволені –  11,2%.

Якби парламентські вибори відбулися в середині червня 2018 року і в них не брали участь політичні сили Вакарчука /Зеленського, більшу підтримку, ніж інші партії, отримала б ВО "Батьківщина" (21,6% серед тих, хто збирається голосувати і визначився). Далі за рівнем підтримки йдуть "Громадянська позиція" (15,9%), "Опозиційний блок" (11,4%), Радикальна партія (11,1%), "За життя" (10,5%), "Блок П. Порошенка" (7,9%), ВО "Свобода" (4,6%), "Самопоміч" (4,6%).

Якби парламентські вибори відбулися в середині червня 2018 року і в них брали участь політичні сили Вакарчука/Зеленського, більшу підтримку, ніж інші партії, також отримала б ВО "Батьківщина" (19,5% серед тих, хто збирається голосувати і визначився). Далі за рівнем підтримки йдуть "Громадянська позиція" (14,4%), "Опозиційний блок" (10,5%), "За життя" (10,3%), Радикальна партія (9,7%), "Блок П. Порошенка" (7,3%), "Блок Святослава Вакарчука" (6,2%), "Слуга народу" (5,2%), ВО "Свобода" (3,8%), "Самопоміч" (3,5%).

Якби вибори президента України відбувалися в середині червня 2018 року і у них не брали участь Вакарчук і  Зеленський, то в першому турі більше голосів, ніж інші кандидати (серед кандидатів у списку, переданих респонденту), отримала б Юлія Тимошенко (22,8% серед тих, хто збирається голосувати і визначився). Далі йдуть – Анатолій Гриценко (16%), Олег Ляшко (13,2%), Юрій Бойко (10,6%), Петро Порошенко (10,5%), Вадим Рабінович (8,4%).

Фото: джерело

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: