25.02.2019, 17:40

У Старокостянтинові ДТП за участю "швидкої"

Сьогодні, 25 лютого, близько 10.10 години по вулиці К. Острозького у місті Старокостянтинів, Хмельницької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю карети швидкої допомоги.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

Попередньо встановлено, що автомобіль «швидкої» під керуванням 57-річного місцевого жителя рухався на виклик з увімкненою сиреною та проблисковими маячками.

Поблизу міської ради автомобіль скоїв наїзд на 71-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу по «зебрі». За словами свідків, водій «швидкої» всіляко намагався уникнути наїзду, але таки зачепив потерпілу дзеркалом.

Пенсіонерку госпіталізували до травматологічного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та травму плеча.

Наразі по даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: