• Головна
  • Новини
  • У Львові палили димові шашки і штурмували редакцію. Відео

21.12.2018, 13:58

У Львові палили димові шашки і штурмували редакцію. Відео

У центрі Львова активісти провели марш і запалили димові шашки.

Як інформує видання Tvoemisto.tv, серед пікетувальників були представники ГО «Розвиток громади», «УСУ АТО» і «Обласна спілка соціального захисту учасників АТО і сімей загиблих».

На площі Ринок у Львові мітингувальники запалили димову шашку та обмежили рух центральною частиною міста. За свідченнями очевидців, метою акції вони називають 5-річчя Революції Гідності, більше деталей не розголошують.

Поліція ситуативно перекриває рух за маршрутом руху колони. Пікетувальники рухались від будівлі обласної прокуратури до Антимонопольного комітету, поліції на площу Ринок, де і запалили димову шашку. Далі пішли до Львівської обласної державної адміністрації. Поліція перекрила рух на Винниченка, а весь транспорт пропускає по вулиці Підвальній.

«Акцію протесту організували на знак пам’яті наших побратимів, майданівців, вбивці яких досі ходять на волі. Влада нікого не покарала, тому ми будемо робити безстрокові акції, якщо нас далі не почують», — розповів у коментарі Tvoemisto.tv учасник акції, член Української спілки учасників АТО Сергій Лейченков.

Далі колона пішла до редакції видання Zaxid.net, оскільки, за словами Сергія Лейченкова, «це єдине видання, яке нас завжди плюндрує, у чомусь абсурдному звинувачує, висмоктує фекові новини з пальця». Ймовірно, йдеться про розслідування, які опублікувало видання про незаконну діляльність громадської організації ГО «Розвиток громади» та Спілки учасників АТО — «Фантастична четвірка», «50 гектарів раю», «Скнилівська комедія».

«У нас виходила серія публікацій про скуповування земель через учасників АТО. У Солонці, Скнилові, Стрілках —розширення комплексу "Едем Резорт". У цих схемах брали участь члени тих організацій, які до нас сьогодні прийшли в гості. Можливо, саме наші розслідування стали причиною візиту до редакції», — розповів у коментарі Tvoemisto.tv журналіст Zaxid.net Андрій Дрозда.

 Активісти заблокували приміщення редакції ТРК «Люкс», яке розташоване на площі Галицькій, та намагалися увірватися всередину. Оскільки з редакції Zaxid.net до них ніхто не вийшов, станом на 12:30 пікетувальники розійшлися, проте повідомили, що порадяться з юристами і, можливо, подадуть на видання в суд за образу честі та гідності.

ГО «Українська спілка учасників АТО» розмістила на своїй Фейсбук-сторінці відео акції.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: