• Головна
  • Новини
  • У Львові обрали переможців конкурсу дитячої творчості "Золотий мольберт"

01.06.2018, 15:27

У Львові обрали переможців конкурсу дитячої творчості "Золотий мольберт"

Переможців нагородили поїздкою в Діснейленд.

Сьогодні підсумком багатоденного конкурсу дитячої творчості "Золотий мольберт" слідами Митрополита Андрея Шептицького 2018 року відбулось нагородження переможців фіналу та суперфіналу, яким вручили золоті та срібні медалі.

За результатами всенародного голосування переможцями стали Катерина Корніхіна, Євген Федунь, Дмитро Бубенчик і Павло Шечко. Вони отримали путівки в парк розваг Діснейленд, що в Парижі.

Мета конкурсу полягає у розвитку творчого потенціалу особистості й спілкування талановитих дітей та молоді, популяризації дитячих шедеврів на пересувних виставках в Україні та світі, на шпальтах всеукраїнського освітньо-мистецького часопису "Артклас" та у музеї дитячих шедеврів у світовому віртуальному просторі.

Цього року учасниками конкурсу були діти віком від 5 до 18 років.

В поточному році "Золотий мольберт" об’єднав понад 1800 талановитих дітей і педагогів з усіх областей України, які стали учасниками пленерів, арт-класів, науково-практичних семінарів.

 "Дитячий малюнок повинен бути у центрі більш пильнішої уваги освіти, культури та родини. Створений дитиною  художній образ – це науковий матеріал для досліджень, особливо цінний у пізнанні етапів розвитку дитини. Саме тому я десятки років збираю шедеври дитячої творчості", - розповідає Ольга Михайлюк, автор і фундатор нагороди "Золотий мольберт".

 

Організаторами міжнародного конкурсу дитячої творчості є Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з Національним музеєм у Львові ім. А.Шептицького, Львівська Дитяча школа народних мистецтв за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Опісля конкурсу передбачено організацію та проведення містами України протягом 2018 року пересувних виставок у музеях та галереях.

 


Текст і фото - WN

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: