• Головна
  • Новини
  • Сергій Притула різко висловився про нацвідбор на Євробачення 2019

26.02.2019, 14:41

Сергій Притула різко висловився про нацвідбор на Євробачення 2019

Телеведучий Сергій Притула прокоментував скандал з нацвідбором на Євробачення 2019, розкритикувавши учасників і заявивши, що вважає конкурс епіцентром політики.

Шоумен, який три роки поспіль залишається беззмінним ведучим українського відбору на міжнародний пісенний конкурс,  вперше прокоментував ситуацію зі співачкою MARUV, яка відмовилася підписувати контракт з НТКУ і, як результат, представляти Україну на Євробаченні 2019. Повідомляє style.nv.ua

Притула акцентував увагу на тому, що виражає власну думку, яка не стосується редакційної політики каналів СТБ и UA:Перший.

«Насамперед, я маю повідомити вам, що все, що я зараз тут напишу – це моя особиста думка, яка не стосується редакційної політики каналів СТБ і UA:Перший. Це те, що я думаю. І що вважаю за потрібне сказати», - зазначив він.

Ведучий назвав фінал нацвідбору в цьому році складним, додавши, що вважає його результат пасивністю нашого суспільства.

«Ну і фінал. Найважчий за усі 3 роки моєї роботи у нацвідборі. Зі стиснутим горлом і з глибоким розчаруванням у пасивності нашого суспільства. І попри те, що конкурс Євробачення позиціонується, як аполітичний, ми щороку бачимо, які пристрасті вирують навколо нього саме у цьому контексті. Годі теревенити про те, що спорт і музика поза політикою! Вони не поза політикою Вони в епіцентрі. І, чорт забирай, це дійсно дуже важливо, хто представляє країну на конкурсах чи змаганнях», - заявив він.

Притула також висловив свою думку щодо Криму і прокоментував скандал з дуетом AnnaMaria, учасниці якого в інтерв'ю заявили, що Україна сама втратила півострів:

«Чому мене мають розчулювати сльози дівчат з АннаМарія на сцені?! Бо їм шкода батьків, у яких можуть бути проблеми через те, що доньки скажуть, що Крим – це Україна?! А чому я маю переживати за колаборантів?! Батьки зробили свій вибір», - зазначив Притула, підсумувавши, що артисти, які гастролюють в Росії і не визнають територіальну цілісність країни, не повинні брати участь в нацвідборі:

«Хто є для нас Росія? Чий Крим? Що відбувається на Донбасі?! Якщо треба ще раз розжувати для найбільш упоротих персонажів, то мені не важко: 1. Росія – країна агресор. 2. Крим – це Україна. 3. На Донбасі – війна розв’язана Росією, а не громадянська війна, як її зручно трактують російські пропогандисти. Все! І якщо людина не може визнати один з цих пунктів, але збирається представляти нас на міжнародній арені, то вона ставить всю країну в дурне положення! Бо ми дійсно просимо міжнародну спільноту допомагати нам у боротьбі з російською агресією, вводити санкції, озброювати нашу армію, розвінчувати фейки і т.д., аж тут виходить якась дівчинка чи хлопчик і каже, що «нє всє же там плахіє люді, я нєсу музикай мір і об’єдіняю людєй»! Ви реально не розумієте, що таким чином ви легітимізуєте з нашого боку те, що нав’язує світу агресор?», - написав ведучий.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: