• Головна
  • Новини
  • Рись, олені та дикі кабани: показали мешканців Чорнобильського заповідника

10.01.2019, 11:14

Рись, олені та дикі кабани: показали мешканців Чорнобильського заповідника

Науковцям Чорнобильського Радіаційно-екологічного біосферного заповідника під час зимової експедиції з обліку тварин та птахів у зоні відчуження вдалось помітити рись.

Тварина у відповідь "помахала" їм лапою, передає УНН із посиланням на Державне агентство України з управління зоною відчуження.

"Під час зимової експедиції з обліку тварин та птахів у зоні відчуження науковцям Чорнобильського Радіаційно-екологічного Біосферного заповідника вдалося помітити орлана-білосхвоста, дві оленички, дикого кабана коней Пржевальського, які паслися на зимовому узліссі, й лосиху, яка пильно придивлялась до непрошених гостей, а також рись, яка навіть "помахала" лапкою нашим дослідникам", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Державне агентство України з управління зоною відчуження похизувалося кулінарними здібностями місцевої зірки Прип’яті лиса Семена. 

На кадрах видно, як журналісти намагаються нагодувати Семена шматками хліба і ковбаси. У свою чергу, лис зібрав з продуктів відвідувачів багатошаровий сандвіч і втік з ним у невідомому напрямку.

Прип’ятський рудий відомий багатьом відвідувачам зони відчуження і навіть має власну сторінку у соціальній мережі Facebook, яка містить інформацію про життя у Чорнобилі.

Семен не боїться людей і не цурається фотокамер, його часто підгодовують туристи та публікують з ним фото.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: