• Головна
  • Новини
  • Регулярний чемпіонат УХЛ завершився перемогою «Донбасу»

01.03.2019, 16:27

Регулярний чемпіонат УХЛ завершився перемогою «Донбасу»

Завершився регулярний чемпіонат Української хокейної ліги. Його переможцем став «Донбас», набравши 98 очок, повідомив сайт УХЛ.

У середу, 27 лютого, відбулися три матчі заключного, 40-го туру Української хокейної ліги. «Дніпро» на виїзді розгромив «Крижвних Вовків», а «Білий Барс» без проблем впорався з «Динамо» в Харкові. На завершення «Донбас» в непростому поєдинку захистив першу позицію від «Кременчука».

«Крижані Вовки» – «Дніпро» 0:6 (0:1, 0:4, 0:1)

«Крижані Вовки» і «Дніпро» відкрили програму заключного туру регулярного чемпіонату. Не зважаючи на розгромний рахунок, матч вийшов досить бойовим: з великою кількістю видаленнень, бійок і закинутих шайб. Тільки забивали в цій дуелі виключно гості. На першій хвилині відзначився Денис Матусевич. У другій двадцятихвилинці гравці «Дніпра» ще чотири рази засмучували Андрія Хапкова, зокрема, дубль оформив Микита Макарицький.

Крапку в матчі поставив форвард «Дніпра» Олексій Черемнов, який вразив ворота своєї колишньої команди. Олег Петров в поєдинках проти «вовків» оформив четвертий «сухар» за сезон - 6:0 на користь клубу з Херсона. Вже 2 березня ці команди в очному протистоянні відкриють стадію 1/4 фіналу плей-офф УХЛ.

 МХК «Динамо» – «Білий Барс» 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

Ще одна репетиція перед матчами «на виліт» пройшла в Харкові, де місцеве «Динамо» приймало «Білий Барс». Гості забезпечили собі комфортну перевагу в перші 20 хвилин, закинувши дві шайби в ворота Владислава Гурка. Рідкісні спроби харків'ян відігратися успіху не принесли. «Білий Барс» вміло контролював гру і в другому періоді, а на старті третього ефектно поставив крапку. Денис Бородай у швидкій контратаці оформив дубль - 3:0. Для його команди цей гол став 100-м в регулярній першості.

«Донбас» – «Кременчук» 3:2 (2:0, 1:1, 0:1)

Гаряче було в Дружківці на «Альтаірі», де вирішувалася доля першого місця регулярного чемпіонату. Рівна і безкомпромісна боротьба проходила майже весь стартовий період, поки господарі не провели дві блискавичних атаки за 10 секунд. Донеччани змогли двічі пробити голкіпера «Кременчука» та повести в рахунку 2:0. В середині поєдинку команди обмінялися точними ударами. Спершу Олексій Ворона скоротив відставання своєї команди, але потім Артем Пуголовкін відзначився шедевральним голом, повернувши перевагу для свого клубу в дві шайби.

Боротьба на льоду йшла до останніх секунд зустрічі, і гості таки зуміли скоротити відставання до мінімуму. Все той же Олексій Ворона оформив дубль за 33 секунди до фінальної сирени. Але перевести поєдинок в овертайм у підопічних Олександра Савицького просто не залишилося часу.

«Донбас» виграє регулярний чемпіонат, набравши 98 очок. «Кременчук» так і залишився найрезультативнішою командою турніру, закинувши 205 шайб. Донецькому колективу не вистачило двох влучних кидків до двох сотень - 198. Обидва  клуби автоматично потрапили до півфіналу плей-офф.

За підсумками регулярного чемпіонату турнірна таблиця Української хокейної ліги - Парі-Матч виглядає таким чином:

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: