Лев Файбиш


06.08.2018, 12:44

Постійний рух - запорука активного схуднення

Про вправи. Для того,щоб схуднути, потрібно збільшити витрати калорій.Збільшити їх можна за допомогою руху та фізичних вправ

Про вправи...
Для того,щоб схуднути, потрібно збільшити витрати калорій.Збільшити їх можна за допомогою руху та фізичних вправ.А найкраще для жироспалення підходять кардіонавантаження,т обто ті, які суттєво прискорюють роботу серця та кровообіг-швидка ходьба, біг, скакалка, спортивні ігри, орбітек, різні види аеробіки...

Але...по фізіології, спочатку організм палить вуглеводи, які знаходяться в м'язах, а вже після цього береться за жир. Щоб почав горіти ненависний жир, потрібно відпрацювати мінімум 35-40 хвилин. Після цього організм, який витратив запаси глікогену, починає розщеплювати жири.

Тому, коли жінки пишуть, що важко тренуються аж 25 хвилин, мені смішно. Я коли ганяю вагу, тренуюся по 1,5-2 години) Порівняли?)
Більше того, тренування має відбуватися в так званій пульсовій кардіозоні 110-140 уд/хв.

І коли жінка сходить з доріжки,не спітнівши,чи розказує,що гуляє з дитиною 2 години,мені теж смішно) Хіба під час прогулянки з дитиною чи подружкою у Вас пульс 140 уд?
Дорогенькі мої, для того, щоб жир танув, а ви ставали стрункими, необхідно пахати...А лежати на дивані,надіючись що Лев дасть чарівне меню і вага сама зменшиться трохи наївно. Тому я і включаю в програму ходьбу, щоб ви витрачали більше калорій і худнули.

Хоча я так розумію, що 80% учасників цього не виконують.
І якщо ви сьогодні походили пішки, потренувались,чемно дотримуєтесь харчування, це не означає що завтра зранку ви станете Дюймовочкою. Станьте на ваги через тиждень,тоді побачите результат. Звісно якщо будете сумлінно виконувати мої вказівки.

Підсумок:якщо ви хочете схуднути,ваше тренування має тривати мінімум 45 хв.на пульсі 110-140 уд/хв.При цьому обов'язково дотримуватися програми харчування.

                                                                                                                                                                                                                                                                   Фото автора

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: