13.02.2019, 08:24

Посол Литви подарував бригаді, що біля Бахмута, прапор

Окрема механізована бригада, якою командує полковник Іван Гараз, отримала з рук Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса свій особистий прапор бригади.

Між собою військовослужбовці вже назвали його мотиваційним, адже вже просто своєю присутністю це знамено надихатиме їх на захист України. Нагадаємо, що воїни цієї потужної уславленої бригади зараз утримують позиції оборони України неподалік міста Бахмут.

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил.

– Це велика честь передати вам прапор, особливо – зробити це в момент, коли воїни бригади несуть реальне бойове чергування, – наголосив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс. – Литва і Україна сьогодні мають спільні виклики. І наша безпека, як і ваша безпека гартується зараз саме тут. І тому ми завжди будемо пліч-о-пліч.

Також на церемонії передачі прапору був присутній Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

– Щодня воїни Збройних Сил України та вашої славетної бригади простим солдатським трудом виборюєте та наближаєте нашу перемогу, – наголосив Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Литва є одним із найбільш потужних наших друзів. Допомога Литви дозволяє нам постійно і ефективно стримувати російську агресію проти України.

Після передачі прапора відбулась церемонія нагородження бригади орденом Костянтина Острозького. На завершення урочистостей високоповажні гості з Литви мали змогу детально ознайомитись з життям та побутом управління бригади на передових лініях оборони нашої держави.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: