29.05.2018, 14:14

Планування сім’ї – запорука щастя

До дня захисту дітей у Львівському обласному центрі репродуктивного здоров’я запровадили день відкритих дверей.

Організатори заходу хочуть наголосити на необхідності зберегти здоров'я та подбати про його профілактику.

Кожна п’ята подружня пара в Україні не може завагітніти. Майже 59% жінок і 41% чоловіків, які звертаються у Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я, страждають на безпліддя. Про це WestNews повідомили у Львівському обласному центрі репродуктивного здоров’я.

"Репродуктивне здоров'я починається з народження дитини, опісля підлітковий вік – надзвичайно актуальний – і важливо, щоб батьки це розуміли і виховували у дітей культуру спілкування з гінекологом та урологом, тоді в репродуктивному віці не виникатиме незрозумілих питань", – запевняє директорка Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення Марія Малачинська.

Протягом року до фахівців Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення звертається майже 2 500 подружніх пар. Із них понад 65% пар унаслідок правильно поставленого діагнозу, сучасного лікування та професіоналізму спеціалістів Центр можуть народити дитину на яку чекають.

За словами лікарки, досягнути результатів у клініці зуміли завдяки впровадженню інновацій у лікуванні, професіоналізму персоналу. Не менш важливими є впровадження інновацій в адмініструванні Центром, що дозволяє лікарям більш ефективно займатись здоров’ям пацієнтів, а самі пацієнти – отримують високий рівень обслуговування.

Таким чином, у 2017 році спеціалісти закладу здійснили 50 кураторських виїздів, проконсультували 1476 пацієнтів. Майже 2000 пацієнтів лікувалися у закладі стаціонарно.

На зустріч запросили і матерів з їх дітками, які розповіли про свій досвід лікування в репродуктивному центрі.

Додамо, що минулого року ця установа подбала про поінформованість населення задля якісного планування сім’ї та пропаганди здорового способу життя для збереження репродуктивного здоров’я.

 

Фото Місто

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: