21.06.2018, 19:36

Не всі раді Албанії в ЄС

Більшість фракцій нижньої палати парламенту Нідерландів заборонили уряду вести перемовини з Албанією про вступ до Європейського Союзу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на De Telegraaf.

"Фракції (у нижній палаті парламенту Нідерландів - ред.) "Народна партія за свободу і демократію", "Християнсько-демократичний заклик", "Християнський союз", "Партія свободи", "Соціалістична партія" і "Партія пенсіонерів" заборонили уряду вести перемовини з Албанією про вступ до ЄС", - йдеться у повідомленні.

Депутат від "Християнсько-демократичного заклику" Мартейн Ван Хелверт зазначив, що Албанія вже досягла певного прогресу з реформами, зокрема у суддівській гілці влади. Однак, він додав, що тільки 10 з 800 суддів пройшли перевірку. 

"Тільки 10 із 800 суддів були перевірені. Тому важко сказати, що країна готова до перемовин про вступ до ЄС", - сказав Ван Хелверт.

Міністр закордонних справ Нідерландів Стеф Блок розповів, що нині в уряді також існують побоювання щодо справжньої боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Албанії.

Зазначається, що Європейська комісія хоче розпочати перемовини з Албанією та Македонією про вступ до Європейського Союзу. В Комісії навіть називають 2025 рік - роком набуття членства обох країн в Союзі.   

Фото джерело

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: