• Головна
  • Новини
  • На День святого Валентина американський зоопарк пропонує інтернет-атракціон з тарганами

12.02.2019, 13:58

На День святого Валентина американський зоопарк пропонує інтернет-атракціон з тарганами

Зоопарк міста Ель-Пасо в американському штаті Техас пропонує усім охочим і користувачам Інтернету нетрадиційний подарунок до Дня святого Валентина.

Адміністрація звіринця пропонує абсолютно безкоштовно, за допомогою прямої трансляції в інтернеті, показати усім бажаючим, як сурікат з’їдає таргана, що названий ім’ям вашої колишньої «другої половинки»,  повідомлення CBS News коментує ua.news .

Зоопарк назвав цю ініціативу «Досить мене тарганити». Для участі слід залишити на сторінці зоопарку в Facebook ім’я та першу літеру прізвища вашого невірного партнера. За поїданням таргана можна стежити або в соцмережі, або на сайті зоопарку. Охочі можуть спостерігати за церемонією особисто.

«Це веселий спосіб привернути увагу жителів міста до нашої роботи. Сурікати обожнюють тарганів, і немає кращого способу відзначити день Святого Валентина, ніж показати, як звір розгризає таргана, названого на честь колишнього коханого!», – зазначила співробітниця зоопарку Сара Боррего.

Сурікати відносяться до сімейства мангустових, вони мешкають у пустелях Південної Африки, де надзвичайно сухо і замало їжі. У зоопарку сурікатам дають одного таргана на добу. Для них таргани неначе «тістечка» для людей.

До зоопарку надійшло вже понад півтори тисячі заявок, таж охочим здійснити цю витончену помсту на День святого Валентина, радять поквапитися.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: