• Головна
  • Новини
  • Мета - не допустити розтрату бюджетних коштів в школі інтернаті для дітей з інвалідністю

Галина Янко


17.09.2018, 16:45

Мета - не допустити розтрату бюджетних коштів в школі інтернаті для дітей з інвалідністю

На ранковій апаратній нараді в ОДА:

На ранковій апаратній нараді в ОДА:розтрату бюджетних коштів в школі інтернаті для дітей з інвалідністю

1. Публічне оприлюднення всіх претендентів хто бажає очолити Інформаційні ресурсні центр як в місті так і в Львівській області. З метою недопущення участі осіб з заплямованою репутацією, які рвуться керувати. А там дітки з інвалідністю на яких вже дехто до того нажився.
Дано доручення Голови ОДА кандидатури всіх претендентів передати для розгляду громадськості, зокрема комісії з притань освіти Громадської ради при Львівській ОДА 

2. Звернення до керівника області і Прокурора Львівської області щодо недопущення спускання на гальма справи щодо посадових осіб, які вчиняли службове підробленння та . 
На цей момент зі мною вже звязався Прокурор місцевої прокуратури, який пообіцяв в найближчий час з‘ясувати чому так все затягнулося. 
Від себе додам справа фактично готова до пред‘явлення підозри. Але враховуючи, що одна дійова особа - колишній міліціонер, а інший - друг міністерських чиновників, тому так все і тормозиться. Прийнято рішення сьогодні, щоб ця справа стала публічною для всіх і у деталях, які відбувалися з лютого місяця, як тільки було розпочато кримінальне провадження. До відома одного з ключових свідків і можливого підозрюваного опитали тільки через пару місяців і то після мого дзвінка до керівника слідства, який пообіцяв вжити всіх заходів. А до того слідчі не могли чоловіка знайти, хоч він мирно щовихідних щось продовжував вивозити з школи де колись працював.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: