04.03.2019, 12:20

Львівські хокеїсти – чемпіони України в U19 та U15

Львівські хокеїсти «Галицькі Леви» вибороли перемогу в чемпіонатах України U19 та U15, повідомила прес-служба управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Цими вихідними, 2-3 березня, на льодовій арені у місті Новояворівську відбулось одразу два чемпіонати України з хокею, в якому Львівщину представляли спортсмени хокейного клубу «Галицькі Леви».

У чемпіонат України з хокею з шайбою серед юніорів (Плей-оф) U-19, ХК «Галицькі Леви», вихованці обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту (м. Новояворівськ) перемогли ХК «Динамо - Дніпро» з рахунком 2:0 (в суботу) та 6:3 (в неділю).

Чемпіонат України з хокею з шайбою серед юнаків 2004 р.н. U-15 також приніс перемогу ХК «Галицькі Леви», які змагались з ХК «Кривбас - Кривий Ріг». Рахунок становив 8:0 (в суботу) та 4:1 (в неділю).

Організатором змагань виступило Міністерство молоді та спорту України та Федерація хокею України, Федерація хокею Львівської області, за сприяння управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: