05.05.2018, 13:59

Інноваційні технології на королівському весіллі

Британська телекомпанія Sky News оголосила про те, що буде використовувати розпізнавання обличчя, щоб ідентифікувати знаменитостей і дворянство на майбутньому королівському весіллі.

Як пише The Verge, коли гості будуть входити в каплицю Святого Георгія у Віндзорі, вони будуть ідентифіковані програмним забезпеченням Reazognition від Amazon і довідковою інформацією, представленою на екрані, передає Вголос. 

Імена людей будуть відображатися у вигляді субтитрів в телевізійних передачах, а глядачі зможуть отримати доступ до деталей в спеціальному додатку Sky. Послуга буде називатися Who's Who Live.

Однак, виникає питання про те, як і коли доцільно застосовувати розпізнавання облич для подібних передач. Існують також проблеми конфіденційності даних. Невідомо, чи отримали Sky News дозвіл всіх присутніх на весіллі, щоб ідентифікувати їх таким чином. Неясно також, де фахівці брали дані для навчання їх алгоритмів.

«Буде цікаво подивитися, як штучний інтелект впорається з таким завданням. Розпізнавання обличчя - не велика проблема, але не тоді, коли обличчя, про які йде мова, закриті екстравагантними капелюхами», - зазначають журналісти The Verge.

Фото джерело

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: