• Головна
  • Новини
  • Група "ТАС" має намір придбати аптечний бізнес торгової мережі "Космо"

22.01.2019, 19:45

Група "ТАС" має намір придбати аптечний бізнес торгової мережі "Космо"

Група "ТАС" має намір купити аптечний бізнес торгової мережі "Космо" до кінця першого кварталу 2019 року.

Для впровадження нового програмного продукту в об'єднаній мережі аптек ТАS запрошено Андрія Діденка, який має успішний досвід впровадження сучасних IT-технологій у мережі аптек "Космо".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у ТОВ "ТАС Фарма", компанія планує розвиток своєї мережі до 2021 року до 400-500 аптек.

У компанії за підсумками 2019 року очікують зростання фармринку України на 11% у грошовому вираженні і на 1% - у натуральному порівняно з 2018 роком.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" глава наглядової ради мережі "Космо" Сергій Бартощук, компанія також планує продати частину бізнесу торгової мережі "Космо", представленої drogerie-магазинами. До неї входять, за даними офіційного сайта, 107 торгових точок.

"Ми проводимо переговори з усіма гравцями, зацікавленими в цьому", - констатував С.Бартощук, додавши при цьому, що наразі немає конкретного рішення про продаж, яке можна було б офіційно озвучити.

На сьогодні до мережі аптек ТАS входить 114 аптек, 71 з яких розташована в Києві.

Аптечний бізнес торгової мережі "Космо", підконтрольної інвестиційному фонду "СігмаБлейзер", налічує 28 аптек у Києві та Київській області.

Як повідомлялося, наприкінці 2018 року аптечна мережа ТAS (ТОВ "ТАС Фарма"), що входить до групи "ТАС", заявила про намір найближчим часом придбати 60 аптек, збільшивши до лютого 2019 роки кількість аптек до 153. Йшлося про три угоди з купівлі фармацевтичних мереж із 26 і 34 аптек.

Група "ТАС" заснована в 1998 році. Має активи в фінансовому та промисловому секторах, сільському господарстві, нерухомості, фармацевтиці та венчурних проектах. До фінансового сектора групи входять ТАСкомбанк, Універсал банк, ВіЕс банк, дві страхові компанії і низка інших організацій. Засновником і основним акціонером групи є Сергій Тігіпко. 

ua.interfax

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: