Наталя Тимчій

політик

Громадська діячка, львів'янка.


06.07.2018, 16:21

Громадський транспорт у Львові: для людей чи всупереч?

Про ситуацію з транспортом у Львові та його численні проблеми.

Скільки разів у Львові Ви спостерігали картину: година пік, трамваї стоять один за одним в рядочок, переповнені маршрутки їдуть похилені на один бік і не реагують на людей, які на зупинках пробують зупинити автобуси, стоїть гул невдоволених мешканців, що поспіхом рушають пішки в сторону роботи, мами з дітьми, що  намагаються зловити попутні автомобілі, щоб якось дістатися до садків та шкіл, безперервні сигнали клаксонів автомобілістів, бо корки через поламані трамваї вже зіпсували всі нерви …

Така мальовничість нас очікує вже з останніх днів серпня, бо зараз ми ще насолоджуємось відсутністю студентів, частина люду у відпустках, дітей не водять до школи, але невблаганно наближається час Х, коли місто зупиниться.

Чому львів’яни стали заручниками такої ситуації? Хіба ми не сплачуємо податки, у нас не піднімається вартість проїзду, чи Львів не відкрите місто для людей? Яка ворожа сила примушує владу не проводити якісний відбір перевізників на маршрути, чому не беруться до уваги масштаби забудови у Львові, коли кількість транспортних одиниць не може забезпечити перевезення дедалі більшої кількості мешканців, де наші облаштовані зупинки, хоча б сховком від дощу? Ми чуємо про Wi-Fi у вагонах, але не зрозуміло, як мами з візочками мають заходити у вагони. Ми бачимо трансформацію оплати проїзду, але не бачимо нових вагонів,  окрім маршруту на Сихів та вокзал.  Ми читаємо та слухаємо про труднощі автобусних перевізників, але не розуміємо як доїхати додому в автобусі, який може загорітись на ходу.

Мабуть, прийшов час вимагати змін, звітів очільників, прозорих конкурсів, фахових коментарів, розроблених маршрутів.

Далі буде…

Фото: з відкритих джерел

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: