• Головна
  • Новини
  • Екзотичний лікар з Тернополя захотів стати президентом

15.01.2019, 09:45

Екзотичний лікар з Тернополя захотів стати президентом

Лікар із Тернополя зі скандульною репутацією Сергій Фаренюк вирішив взяти участь у президентських перегонах. Однак забракло кілька мільйонів гривень для застави.

8 січня Сергій Фаренюк подав у Центральну виборчу комісію документи для реєстрації кандидатом у президенти, а вже за кілька днів документи тернопільського лікаря повернули. Виявилося, що замість застави у розмірі 2,5 мільйона гривень він заплатив лише 3 гривні. Як решту суми Сергій Фаренюк просив врахувати його багаторічну працю у медичній галузі.

Окрім того, як зазначив член ЦВК Андрій Євстігнєєв, подані Фаренюком документи не відповідали вимогам, встановленим законом.

Кандидат медичних наук Сергій Фаренюк є практикуючим лікарем Тернопільської обласної університетської лікарі, за ним вже давно ростуть золоті верби.

Торік під час відкриття радіологічного корпусу обласної лікарні за участю Президента Петра Порошенка Фаринюк мав намір зустрітися з Гарантом, щоб розповісти, як швидко завершити воєнні дії на сході України. Коли ж правоохоронці пана Фаринюка не доступили до Порошенка, він почав заявляти про політичні переслідування.

Також цей лікар відомий тим, що свого часу завдав тілесні ушкодження головному спеціалісту Інспекції з питань захисту споживачів у Тернопільській області (кулаком ударив в обличчя). А ще він намагався прорватися на охоронюваний об’єкт «Тернопільобленерго», а коли охоронці йому цього не дозволили, викликав патрульних.

Загалом тернопільські правоохоронці добре обізнані з цим чоловіком, на нього є дуже багато матеріалів, причому в різних слідчих відділах. І цей лікар ледь не став кандидатом у Президенти!

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: