• Головна
  • Новини
  • Звіряче вбивство юнака та дівчини на Львівщині - затримали третього вбивцю

05.05.2020, 13:42

Звіряче вбивство юнака та дівчини на Львівщині - затримали третього вбивцю

Поліцейські повідомили про підозру 17-річному львів’янину, який є третім співучасником вбивства юнака та дівчини, що сталось у Золочівському районі. Максимальне покарання, що йому загрожує – довічне позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що ще одного співучасника подвійного вбивства – 17-річного львів’янина, викрили співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) спільно з оперативниками управління карного розшуку та управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

Як повідомлялось раніше, інформація про зникнення двох мешканців міста Золочів - шістнадцятирічної дівчини та сімнадцятирічного юнака, надійшла у поліцію 17 березня.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що неповнолітні були вбиті, а до скоєння цього злочину причетні двоє мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років та їх 17-річний спільник – львів’янин.

Зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підбірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали.

Двох причетних до скоєння вбивств мешканців Золочіва, поліцейські затримали 31 березня.

Сьогодні, 5 травня, слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 1, 9, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України третьому співучаснику злочину – 17-річному львів’янину. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – довічне позбавлення волі. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: