• Головна
  • Новини
  • Звільнений з Банкової нардеп показав відео, як брат Єрмака «торгує» посадами

29.03.2020, 15:33

Звільнений з Банкової нардеп показав відео, як брат Єрмака «торгує» посадами

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Про це йдеться у публікації Лероса у Facebook

Цитуємо Лероса дослівно: "Відеодокази, як Єрмак через свого брата "барижить" державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і, звичайно, заробіток на державі".

На відеозаписах вказані час і дата зйомки - 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року.

У бесідах чоловіків фігурують деякі суми і посади, зокрема, на Київській митниці, в Мінінфраструктури, УЗ і ін.

На одному з відео чоловік, схожий на брата глави ОПУ, проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати "Укрзалізницю".

На іншому відео невідомий розповідає нібито Денису Єрмаку, що є "гарна дівчинка", яка "хоче очолити чи ТРК "Україна" (ймовірно, йшлося про Національний палац мистецтв "Україна") чи Національний комплекс "Експоцентр України", це все ДУСя", на що той відповідає, що її "перекинуть на людей".

"Якщо дівчинка красива і "в темі", це все досить легко, тільки ми цим займатися не будемо, а перекинемо її на людей. ... - Я перекину її резюме? - Так, так", - обговорює чоловік, схожий на Дениса Єрмака можливість працевлаштування.

"Дівчинка хороша ... Отримати гроші - питання принципу, а те, що ми їй допоможемо, це по-любому. Денису (ймовірно, Денису Єрмаку - ред.) про це говорити не треба, він бере 4, з п'яти. По 500 доларів розкинемо ... Це твої друзі.  - Друзі. Давай хоча б по штуці ... -А йому яка різниця? Ми ж по-чесному все робимо ... -Він може закомизитися, мовляв "ви приводите людей, а мені з ними розбиратися" ... Іди в туалет, сумку (з грошима -  ред.) візьми з собою, там десь закриємось, це буде правильно".

Ще на одному відео обговорюється посада на Київській митниці. 

Нагадаємо, Лерос - один із нардепів "СН", який виступив проти ініціативи глави офісу президента Андрія Єрмака щодо створення консультативної ради в ТКГ за участі представників ОРДЛО.

Раніше Лерос обіймав посаду позаштатного радника президента Володимира Зеленського. Його було звільнено у березні 2020 року. 

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: