Богдан Рабешко

Підприємець, громадський активіст


05.08.2020, 11:24

Знову про наших львівських дурбаністів

Ну як можна так цинічно зневажати львів'ян, які годинами стоять в корках, а потім, прибувши до місця призначення, не мають де поставити своє авто, бо наша місцева львівська влада взагалі забула про таке поняття як "паркінги"!

Львівська міська рада, ви нас всіх за ослів своїми т.зв. урбаністичними ідеями тримаєте? Розказуєте про розвиток велосипедних доріжок... Вказуєте на досвід європейських міст, центральна частина яких "вільна" від автомобілів - одні велосипеди їздять...

Ідіоти, припаркованих автомобілів по вулицях в центральній частині європейських міст немає, оскільки у всіх містах Європи (центр, периферія) побудовані підземні і надземні паркінги! До вашого відома, система автопаркінгів так розбудована, що кожен має змогу знайти вільне місце для свого автомобіля в будь-якій частині європейського міста (центральній тим більше)!

А що у нас? Автомобіль в центрі Львова неможливо припаркувати тому, що паркувальних зон не вистачає. Ще й урбаністи при реконструкції центральних вулиць розказують нам якісь мантри, що ми тепер будемо жити як в Європі - на велосипеді приїзджати в центр, а автомобілем - ніззя.

Наочний приклад цих схиблених проектантів - реконструкція вул.Пекарської, яка розпочнеться в кінці літа. Бюджет ремонту вулиці протяжністю більше 1 км обійдеться в 20 мільйонів гривень. І все заради велосипедистів - окрема велосмуга та окрема велодоріжка. І це все за рахунок того, що дорогу забирають в автомобілістів і віддають велосипедистам!

Пряма мова керівника ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олега Шміда: «Цей простір буде більш раціоналізований. Ми паркування зробимо там, де воно нікому не заважатиме, де не ходять пішоходи і не їздять велосипедисти. У напрямку руху з автомобілями буде велосмуга, а у протилежному буде велодоріжка. Перед медуніверситетом буде вільний простір – територію між двома корпусами звільнимо від паркування»

Вітаю всіх львів'ян з черговою перемогою місцевих урбаністів над здоровим глуздом!

Пропоную Олегу Шміду і його молодій команді урбаністів в майбутньому заборонити повністю рух приватного і громадського транспорту у Львові - всіх посадити на велосипеди! Ура!

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: