• Головна
  • Новини
  • Зловживання на тендерах та лобіювання: чиновник райадміністрації зробив жорстку заяву і подав у відставку

02.07.2020, 11:11

Зловживання на тендерах та лобіювання: чиновник райадміністрації зробив жорстку заяву і подав у відставку

Начальник відділу житлового господарства Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради Пищула Тарас подав у відставку.

Про своє рішення звільнитися з посади він розповів у відеозверненні на сторінці у Facebook.

Він зазначив, що причинами його відставки стали зловживання на публічних закупівлях, лобіювання посадовцями неефективних підприємств та розтрата бюджетних коштів міста та неефективна кадрова політика.

«Я довго намагався достукатися до керівництва району та міста. Для того, аби змінити підхід до управління районом, а також змінити думку мешканців щодо органів місцевого самоврядування.

Перше про що я хочу сказати, це публічні закупівлі. На перший погляд, гарна система Prozorro, яка в дійсності не є прозора. До прикладу візьмемо ліфти: вартість одного 950 тис. грн, районні адміністрації закуповують їх по 1 млн 300 тис. грн. Наступне, це неефективна кадрова політика щодо підбору керівників структурних підрозділів, а це є районні адміністрації і комунальні підприємства. Люди отримуючи десятки тисяч зарплати, не розуміються на роботі, а також не прагнуть до змін та розвитку.

Ще одне - це лобіювання неякісних підприємств, які надають послуги мешканцям Львова. На це витрачаються величезні кошти львів'ян, ці та інші моменти мотивують мене піти з районної адміністрації», - заявив Тарас Пищула.

Він також пообіцяв, що згодом розповість більш детально про проблеми комунальної господарки міста та про шляхи їх вирішення.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: