• Головна
  • Новини
  • Зеленський зливає Шмигаля: Рада не підтримала програму Уряду

18.06.2020, 11:12

Зеленський зливає Шмигаля: Рада не підтримала програму Уряду

Верховна Рада України не підтримала доопрацьовану програму діяльності Кабінету міністрів України. Відповідне рішення підтримали 207 народних депутатів України, чого не вистачило для ухвалення проекту постанови в цілому

Про це передає кореспондент УНН.

“Даний документ – це реакція уряду на ряд проблем, які постали перед нашою країною, а також порядок денний діяльності на середньо- та довгостроковий період для забезпечення економічного розвитку та, як наслідок, підвищення благополуччя населення”, - йдеться у тексті Програми.

Відтак, нардепи не підтримали доопрацьовану Програму дій уряду, у якій враховані зауваження і пропозиції комітетів ВР, висловлених під час її обговорення.

“Затвердження нашої програми - це підтримка українського виробника, це підтримка малого і середнього бізнесу, це підтримка енергетики і фермерів, це оновлена медична реформа і зміни до пенсійної системи. Це здешевлення кредитів і підвищення соціальних стандартів”, - сказав під час обговорення Програми у ВР Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

У пояснювальній записці зазначається, що у проекті постанови відсутні положення, що містять ризики вчинення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Нагадаємо, міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов розповів, що у новій програмі дій уряду конкретизовано все те, що передбачалось в плані реалізації програми.

Своєю чергою профільний комітет ВР з питань економічного розвитку не ухвалив рішення рекомендувати прийняти доопрацьовану програму дій уряду та рекомендував нардепам визначитись стосовно програми шляхом голосування.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: