• Головна
  • Новини
  • Зеленський зібрався в зону ООС - Бутусов йому поставив кілька питань

15.09.2021, 11:53

Зеленський зібрався в зону ООС - Бутусов йому поставив кілька питань

Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський, як повідомляють джерела Цензор.НЕТ, найближчим часом може відвідати фронт ООС на Донбасі. Це перший візит Зеленського на фронт після початку інтенсивних обстрілів з боку російських військ в липні.

"Якщо Верховний Головнокомандувач приїжджає для реального вирішення проблем, то я пропоную президенту відповісти солдатам на такі питання, - пише Юрій Бутусов, головний редактор "Цензор.НЕТ".

І далі: 

"1. Яку тактику протиставить українська армія вогневим нальотам противника, в тому числі по командних пунктах українських батальйонів? Завдає наша армія удари по штабах батальйонів противника?

2. Чому збільшується заборгованість з грошової платні військовослужбовців? Чому затримують виплату "бойових" - до місяця, піднайом житла - до 4 місяців, на оздоровлення - до 9 місяців? Який на цей момент загальний обсяг заборгованості з обов'язкових виплат для військових?

Зеленський зібрався в зону ООС: на які питання має відповісти Верховний Головнокомандувач для реального вирішення проблем на Донбасі 02

3. Чому на фронт не поставляються системи радіоелектронної боротьби з безпілотниками і системи ППО, з огляду на збільшення числа вильотів російських БПЛА? Обіцяли три роки купити литовські антідроновие рушниці, ну і де ж вони? Тільки волонтерські працюють.

4. Чому не проводяться закупівлі і не поставляються у війська розвідувальні та ударні безпілотники, чому основні бойові завдання на фронті виконують безпілотники, кошти на які збирають волонтери?

5. Чому Міноборони не закуповує і не поставляє в війська тепловізійні приціли, і велика кількість тепловізорів поставляється волонтерами, а не державою?

6. Чому Міноборони не закупило дизельне паливо і обсяги поставок недостатні, вигрібають НЗ?

7. Чому обмежені поставки деяких видів боєприпасів для проведення стабілізаційних дій на фронті? Чому не закуповуються 120 мм мінометні міни?

Дуже хотілося б почути відповіді і побачити рішення".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: