• Головна
  • Новини
  • Зеленський збирав Ставку: традиційну і в вузькому форматі

02.02.2023, 22:22

Зеленський збирав Ставку: традиційну і в вузькому форматі

Президент Володимир Зеленський збирав засідання Ставки у традиційному і вузькому форматі, де обговорили  ситуацію на фронті, забезпечення армії.  

"Провів сьогодні засідання Ставки, вперше – у подвійному форматі. Спочатку – традиційний повний склад Ставки. Розглянули ситуацію на фронті. Намагання Росії посилити тиск на Донбасі. Забезпечення армії. Підготовка кадрів та інші питання постійної уваги Ставки. А потім, у другій половині дня, – додаткова зустріч членів Ставки у вузькому форматі. Для особливо вагомої розмови", – сказав у відеозверненні Зеленський.

За словами президента, ворог у "специфічній стадії": "Коли стратегічно програш Росії вже зрозумілий. Але тактично у них ще є ресурс для спроб наступальних дій".

"Вони шукають варіанти – щоб спробувати змінити хід війни. Та намагаються поставити на службу агресії потенціал усіх територій, які вони поки що контролюють", – сказав президент.

Також, Зеленський повідомив, що в Україні продовжать боротьбу з внутрішнім ворогом: "Дякую Службі безпеки, ДБР, Офісу генпрокурора і всім тим, хто ще задіяний в очищенні нашої держави. Нові кроки – будуть".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: