• Головна
  • Новини
  • Зеленський вважає Трампа своїм наставником - як у виборах, так і реформах

26.09.2019, 10:10

Зеленський вважає Трампа своїм наставником - як у виборах, так і реформах

Володимир Зеленський у своїй президентській виборчій кампанії застосовував виборчі технології, запозичені у штабі Дональда Трампа.

Про це сам Зеленський ще 25 липня розповів у своїй телефонній розмові із президентом США, стенограму якої було оприлюднено у середу.

“Ми дійсно здобули велику перемогу й наполегливо працювали над цим. Ми багато зробили, але, зізнаюся, я мав нагоду перейняти ваш досвід. Ми використали кілька ваших навичок та знань й змогли застосувати їх як приклад під час наших виборів, які дійсно були унікальними”, - сказав Зеленський. 

Він додав, що вбачає у Дональді Трампі свого наставника також і у питаннях урядування.

“Чесно кажучи, ми намагаємося наполегливо працювати, оскільки прагнемо висушити болото у себе в країні. Ми привели дуже багато нових людей, не старих типових політиків, оскільки хочемо мати новий формат, новий тип уряду. Ви - прекрасний наставник для нас і в цьому”, - наголосив президент України. 

Нагадаємо: від минулого тижня у США вирує політичний скандал, що зчинився, коли співробітник розвідки, котрий опрацьовував телефонну розмову Дональда Трампа з "іноземним лідером" (яким згодом виявився Володимир Зеленський), подав скаргу своєму керівництву. Його непокоїли окремі висловлювання господаря Білого дому, що можуть тлумачитися як тиск на українську сторону з метою примусити відкрити розслідування проти родини Джо Байдена, який є головним конкурентом Трампа на виборах президента США.

У середу стенограму розмови Трампа та Зеленського було оприлюднено, тим часом спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок формальної процедури імпічменту Дональда Трампа, якій передуватимуть розслідування в комітетах нижньої палати Конгресу.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: