• Головна
  • Новини
  • Зеленський так і не навчився бути президентом, - Ілларіонов

22.03.2020, 21:58

Зеленський так і не навчився бути президентом, - Ілларіонов

Мені не подобається президент України Зеленський. Він випадково потрапив на цю посаду. І найбільша його проблема у тому, що все, що він робить з країною, - він робить не зі злих намірів. Він виходить з благородних мотивів. Але, як каже прислів'я, благими намірами дорога в пекло вимощена, - заявив відомий російський політолог Андрій Ілларіонов в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Про це пише OBOZREVATEL 

Андрій Ілларіонов: "Не розуміючи наслідків своїх дій, Зеленський обдурив українське суспільство. Він пообіцяв українському народу те, чого він не зможе дати ні за яких обставин. Більш того, своїми діями і своєю бездіяльністю він завдає дуже великої шкоди Україні - навіть не розуміючи цього. Він може хотіти добра своїй країні - але по факту надзвичайно шкодить їй. Тому що не розуміє, що повинен робити на посаді президента.

Влітку минулого року я написав у себе в журналі: у Зеленського є 6-7 місяців на оволодіння мистецтвом державного управління. 6-7 місяців, щоб зрозуміти, що потрібно робити. У тому, що перші півроку він гарантовано буде робити помилки, я не сумнівався. Там просто іншого варіанту не було. Проте якби за 6-7 місяців він чогось навчився б - був би шанс, що він буде виправляти допущені помилки.

Але пройшло 10 місяців. І - жодної ознаки того, що Зеленський опанував елементарні ази державного управління або що він розуміє, його оточує.

Це означає, що він не в змозі навчитися. Це означає, що чим довше він буде перебувати на цій посаді - тим більше шкоди він завдасть Україні. Не бажаючи цього.

Навіть на Нормандській зустрічі з Путіним Зеленський програв. З розгромним рахунком: 0:26. Аналізуючи документи, прийняті на Нормандській зустрічі, офіційні заяви представників, а також відповіді на питання на прес-конференції, я ще по гарячих слідах говорив: Путін обіграв Зеленського по всіх можливих пунктам. Там нема жодного виграшу України.

Зрозуміло, що у Зеленського нема досвіду. Що йому спочатку на подібних переговорах буде складно. Але по факту - Зеленський виявився навіть слабкішим, ніж очікував Путін.

І у мене нема ради для Зеленського. Крім одного: ніколи не сідати грати в карти з шулерами і ніколи не повертатися за стіл переговорів з Путіним. Ніколи. Ні за яких умов. Ні в Нормандському форматі, ні в Мінському, ні в Будапештському. Ні в якому. Просто закрити цю тему. Забути про переговори з Путіним.

І, на мою думку, Зеленський як президент України - це майже вже минуле".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: