• Головна
  • Новини
  • Зеленський про головну помилку Порошенка і ставлення до можливості нового Майдану

10.10.2019, 11:44

Зеленський про головну помилку Порошенка і ставлення до можливості нового Майдану

Президент Володимир Зеленський заявив, що його попередник Петро Порошенко намагається організувати новий майдан, тому що виступає проти розведення військ на Донбасі. І від цього європейські партнери України в шоці.

Про це йшлося під час пресмарафону Зеленського  у Києві в четвер

"Помилка Порошенка тільки в одному, що йому здається, що він може бути лідером іншого майдану. І він готовий (до нього), ви ж бачили заяву і самого Штайнмаєра, і німецької сторони, і французької сторони, і багатьох європейських ЗМІ – вони в шоці, тому що його риторика міняється, як і змінився його статус".

За словами Зеленського, Порошенко проти розведення військ на Донбасі, а також проти "формули Штайнмаєра", бо вона таке розведення передбачає. І екс-президенту здається, що з цього приводу він може зібрати новий майдан.

"Єдине, що він забуває, що він уже не президент. Навіть не те що він забуває, я боюсь, що він у це не вірить. На фізичному рівні є проблеми".

На думку Зеленського, для цього Порошенко підбурює людей,  і своїми ЗМІ, і своїми діями.

Президент запевнив, що він не боїться акцій протесту, і якщо вони почнуться, "кровопролиття не буде".

"З приводу в цілому майдану – я нічого цього не боюся. У будь-який момент, якщо суспільство не захоче, щоб я не був президентом, кровопролиття не буде".

"Я дуже спокійно до цього ставлюся. Але люди повинні знати, що вони оберуть. Вони точно не оберуть тоді припинення війни і вони точно будуть обирати, вибачте за таке слово, але ми зараз в кафе і прийшло в голову, — серед того меню товарів, який є на ринку — цьому продажному політичному ринку", - заявив Зеленський.

На уточнення журналіста, чи вважає Зеленський, що тільки він може зупинити війну, глава держави відповів: "Я не в меню. В тому і справа. Я точно не товар, я точно не з політики прийшов. І ви знаєте, який відсоток мене обрав президентом України. Вони гадають, що саме я це можу зробити".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: