10.10.2019, 14:55

Зеленський: Я не знаю Портнова, це не моя команда

Президент Володимир Зеленський запевнив, що не знає і не спілкується із колишнім заступником глави Адміністрації президента часів Януковича Андрієм Портновим.

Про це він заявив на пресмарафоні у Києві.

Зеленському сказали, що глава офісу президента Андрій Богдан його заступник Андрій Смирнов та Портнов - близькі друзі. Після цього журналіст запитав президента, чи не вважає він, що деякі рішення і переслідування в Україні стали "політично-мотивованими".  

Відповідь: "Пан Портов, якого я не бачив. Я його бачив може 5 років тому один раз в житті випадково. Я не спілкуюся з ним по телефону. Ми не знайомі, близько з ним не знайомі".  

Зеленський попросив навести хоч один приклад впливу його команди і його оточення на рішення судів. Президенту розповіли про справи щодо ДБР, де в якості свідка фігурує п'ятий президент Петро Порошенко, де заявником був Портнов.

На це він відповів: "А як моя команда на це впливає? Я не знаю пана Портнова, це не моя команда... Добре, от зараз для мене це вже не чутки, тому що це ваша реальна заява. Я узнаю всю цю інформацію і відповім на ваше питання, тому що моєї відповіді вам недостатньо, а я не можу вам навпаки задати питання, тому що у вас якась недоторканість у діалозі. Я вас запросив на діалог, на розмову. Окей, інший формат...

Я президент України, я не хочу обговорювати чутки, я ж не на ринку знаходжусь, не на базарі. Якщо моя команда щось зробить не по закону, я звільню кожного".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: