• Головна
  • Новини
  • Завтра зранку біля Академії сухопутних військ проведуть репетицію маршу

20.08.2021, 12:35

Завтра зранку біля Академії сухопутних військ проведуть репетицію маршу

У зв’язку з підготовкою та святкуванням 30-річчя Дня Незалежності України, завтра, 21 серпня, 22 серпня, а також 23 та 24 серпня на кількох вулицях Львова буде ситуативне та тимчасове перекриття руху, відтак, деякі маршрути громадського транспорту курсуватимуть зі змінами, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Зокрема, вже завтра, 21 серпня, для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів з 8.00 год до 10.00 год буде перекрито вул. Стрийську на ділянці від вул. Сахарова до площі біля Академії сухопутних військ. У зв’язку з цим тролейбус № 25 у вказаний час не курсуватиме, а автобусні маршрути №№ 3А, 18 і 44 будуть об’їжджати закриту ділянку вул. Стрийської по вул. Франка - вул. Панаса Мирного - вул. Чмоли та у зворотному напрямку.

Також в день проведення урочистих заходів – 23 серпня - ця ділянка знову буде перекритою з 7.00 год до 10.00 год. Аналогічно, транспорт оминатиме закриту частину вул. Стрийської по вул. Франка - вул. Панаса Мирного - вул. Чмоли. Тролейбуси №25 у зазначений час не курсуватимуть.

24 серпня, у зв’язку з великим святковим концертом на площі біля Академії сухопутних військ, вулиця Стрийська знову ж таки буде перекрита на ділянці від вул. Сахарова до вул. Героїв Майдану з 6.00 ранку до 6.00 ранку 25 серпня. Відповідно, тролейбуси №25 не курсуватимуть, громадський автотранспорт їздитиме за вказаною схемою.

22 серпня у центрі міста пройде марш-парад фестивалю «Етновир», відтак, з 18.30 год і до 19.00 год буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом колони: пл. Музейна – вул. І. Федорова – вул. Руська – пл. Ринок (південна сторона) – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. М. Коперника, 15.

Крім того, 24 серпня, у зв’язку з проведенням «Маршу нескорених» та «Забігу у вишиванках», на кількох вулицях міста буде ситуативне перекриття руху транспорту.

Так, з 9.00 год і до 11.00 год ситуативно перекриють рух автотранспорту за маршрутом ходи – від Личаківського кладовища по вул.Мечнікова – вул.Личаківській – вул.Чехова – вул.Личаківській - пл.Митній – вул.Винниченка – до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Міський авто- та електротранспорт курсуватиме без змін.

Також через «Забіг у вишиванках» з 9.30 год до 11:00 год ситуативно перекриють рух транспорту на пр. Чорновола  від вул. Липинського по пр. Свободи до вул. Коперника, тролейбуси №33 тимчасово не курсуватимуть.

Мешканців просять вибачити за тимчасові незручності та з розумінням поставитись до ситуації. Для зменшення заторів, просимо обмежувати користування приватним транспортом у святкові дні на вулицях, де передбачено проведення заходів.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: