• Головна
  • Новини
  • Затримали чоловіка, який "замінував" сільську раду у селі Жовтанці

15.01.2022, 16:28

Затримали чоловіка, який "замінував" сільську раду у селі Жовтанці

На Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування сільради на Львівщині

Після дзвінка у поліцію чоловік знищив свій телефон та сім-карту. Проте вже невдовзі оперативники встановили його особу та місцеперебування, - про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

14 січня, близько 17.00, до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування сільської ради у селі Жовтанці Львівського району.

На місці працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції,  спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці обстежили приміщення сільради та прилеглу територію -  вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 вже невдовзі встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 36-річний місцевий мешканець. Після дзвінка до поліції він знищив свій мобільний телефон та сім-карту, проте це не допомогло йому уникнути відповідальності. 

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за  ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років. 

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: