• Головна
  • Новини
  • Заступницею голови Червоноградської райради обрали Наталію Кохан

15.12.2020, 17:57

Заступницею голови Червоноградської райради обрали Наталію Кохан

В ході другого засідання І сесії, яка розпочалась 25 листопада, у Червоноградській районній раді обрано заступника голови, затверджено регламент, створено і укомплектовано постійні комісії.

Сесія ради, як і попереднього разу, проходила у сесійній залі Червоноградської міської ради, інформує Перший муніципальний портал.

Заступницею голови Червоноградської райради, в результаті таємного голосування, стала Наталія Кохан (депутатка від ВО “Батьківщина”).  Її кандидатуру запропонував голова райради Андрій Порицький.

Вона була єдиною кандидаткою на цю посаду. Отже, “За” Наталію Кохан віддали свої голоси 31 з 36 присутніх депутатів. Три бюлетені виявились зіпсутими, один депутат – не брав участі в голосуванні.

Відтак, депутати доволі швидко “пройшлись” по усіх питаннях порядку денного. Зокрема, було обговорено і затверджено Регламент Червоноградської районної ради, підтримано рішення щодо створення постійних комісій, їх персонального складу, а також кількісний і персональний склад Президії районної ради.

Районні обранці також звільнили з посади начальника Центру обслуговування закладів освіти Сокальської районної ради Миколу Мисака за його особистою заявою. Нагадаємо, Микола Мисак призначений Червоноградською міською радою на посаду заступника міського голови Червонограда.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: